Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: KDG-123

Достапност:Има на залиха

2,690.00 ден 3,990.00 ден 2,690.00

Детско седиште наменетео е за деца постари од 3 години.


Карактеристики:

 

  • соодветно до 36кг
  • прилогодување на висината на седиштето
  • прилогодувањае на навлаката за глава
  • сигурноссен појас со меки облоги
  • опција за демонтирање и посебно користење
  • мека облога на целото седиште
  • ECE R44 / 04 одобрено и сертифицирано