Детска играчка - Masha and the Bear + Гратис пони лулашка

690.00 ден 249.00 ден 249.00

Сетот Мasha and the Bear е направен од безбеден и нетоксичен материјал. Куклата Маша има подвижни раце, нозе и глава.

Во сетот се вклучени,куклата Маша, гумена Медо играчка + гратис пони-клацкалка за Маша. 

Со овој сет Мasha and the Bear Вашето дете ќе биде пресреќно!

Карактеристики:

✅ Димензии на Маша: 18 см.

✅ Димензии на Медо: 13 см.