Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детски сет - Batman,Superman,Spiderman & Captain America

Достапност:Има на залиха

690.00 ден 990.00 ден 690.00

Зарем има потреба да ги претставуваме ликовите на Бетмен,Супермен,Спајдермен и Капетан Америка ?

 

Ова се омилените супер херои на секое дете. Сега,може да ги има во својот дом !
Овој сет се состои од сите 4 супер херои коишто имаат подвижни раце и нозе и со претискање на копче светат во градите. Сетот содржи уште неколку супер забавни додатоци.

 

Димензии на пакувањето: 65х35х6.5 см