Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детски шатор со топки

Достапност:Има на залиха

2,200.00 ден 2,200.00

Детски шатор кој ќе им овозможи на вашите деца да уживаат во долгите безгрижни игри што само нивната имагинација може да ги создаде. Многу лесно се монтира,не е потребен никаков алат за склопување и расклопување на истиот. Лесно пренослив е и е идеален за игра на децата во вашиот дом,двор,градина,на планина, на ливада, на плажа или каде и да посакате. Има кош и мали пластични топки со кои децата ќе ја развиваат својтата моторика и ќе го откриваат фантастичниот свет на спортот.


Димензии: 123х73х112 сантиметри