-43%

Детски шатор

1,390.00 ден 799.00 ден 799.00

Детски шатор кој ќе им овозможи на вашите деца да уживаат во долгите безгрижни игри што само нивната имагинација може да ги создаде. Многу лесно се монтира,не е потребен никаков алат за склопување и расклопување на истиот. Лесно пренослив е и е идеален за игра на децата во вашиот дом, двор, градина, на планина, на ливада, на плажа или каде и да посакате. Има мал прозорец преку кој се филтрира воздухот внатре а спречува и влегување на инсекти внатре.

Димензии: 82х82х107 сантиметри