Детски џип на акумулатор – Бел Ford

Код на Производот: ford-bel

Достапност:Нема на залиха

Карактеристики на Џипот на акумулатор

 • Мотор: 2*380
 • Носивост: 40-50 кг
 • Брзина: 3-5 km/h
 • Далечински управувач: 2.4G 1 до 1
 • Возраст: 1-10 години
 • Големина на производот: 115*72*76 см
 • Батерија: 1*12V 4.5
 • Напред/назад/Бавно стартување/Рачка за носење
 • Контрола на јачината на звукот
 • Две врати што се отвораат
 • USB/MP3 приклучок
 • Музички и светлчки ефекти
 • Тркала изработени од неверојатен материјал кој дури и при убод на истите остануваат функционални

 

Детето може да го вози овој џип на која било рамна површина, а родителите можат да го контролираат и преку далечинскиот управувач.