Детски џип BMW X5 (red)

Код на Производот: MD99x5red

Достапност:Нема на залиха

Ви го претставувамен супер автомобилот на акумулатор BMW X5 за деца.

 Автомобилот има супер дизајн, ергономско седиште, сигурносен појас со кој му обезбедувате сигурност на Вашето дете.

Автомобилот BMW X5 има вградени звучници преку кои ќе се репредуцира омилената музика на Вашите деца исто така поседува и USB порт, како и  контрола на јачината на звукот. Автомобилот BMW X5 поседува 2 моќни електрични мотори од 36W, надополнет од интегрирана батерија – акумулатор која се полни и на Вашето дете му обезбедува удобно возење од 3 до 4 часа возење, зависно од површината по која се движи.

 

Карактеристики

 • 2 мотори
 • Погон на сите 4 тркала по 36 W
 • 12V батерија
 • Далечински управувач
 • 2 врати кои се отвараат
 • Старт со притискање на само едно копче
 • Музика
 • ЛЕД светла на предната и задната страна
 • Забрзувач на педалата на нозете
 • Функција за сотопирање на сите 4 тркала
 • Брзина: 3-5 км на час
 • Времетраење на акумулатрот од  3 до 5 часа
 • Максимлна носивост :40 кг
 • Наменета за деца од 1 до 8 години
 • Автомобилот го имаме во : бела, црвена и розева боја