Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Дубак - Kitty

Достапност:Има на залиха

990.00 ден 1,390.00 ден 990.00

Одличен производ што ќе му овозможи на вашето дете низ игра,забава и музика да ги даде своите први чекори.

Музичката табла што ја има дубакот ќе го забавува вашето дете со музика.

Дубакот има 5 различни нивоа на висина,ротирачки тркала што ќе му овозможат лесно движење во било кој правец,како и рачка на задниот дел од дубакот што ќе му овозможи на родителот лесна контрола на движењето на детето.

 Достапен е во три бои: сина, зелена и розова