-51%

Детски билјард

1,399.00 ден 699.00 ден 699.00

Друштвена игра сет Билијард е игра наменета за двајца. Составена е од маса, 2 стапчиња, 9 топки во боја 1 бела и триаголник.

Димензии:

✅ Должина: 67 см
✅ Ширина: 39 см