Детски автомобил на акумулатор Porsche black

Код на Производот: HL1518

Достапност:Нема на залиха

Ви го претставуваме најновиот модел на детски автомобил на акумулатор  - Porsche - автомобил кој претставува престиж и удобност. Изработен е од висококвалитетна издржлива пластика.

Автомобилот има далинско со кое родителите ќе може да го управуваат автомобилот додека детето е помало. Автомобилот располага и со безбедносен појас со кој детето се врзува додека се вози во автомобилот.

Автомобилот со едно полнење може да вози од 3 до 5 часа се во зависност од теренот по кој се движи.

Едностано Вашите деца ќе уживаат во него.


 Карактеристики:

 • 2 х 6V батерија
 • Лед светла напред и назад
 • Електрично сопирање на сите 4 тркала
 • Порт за USB
 • МP3 плеер
 • Далечински управувач
 • Кожно седиште
 • Сигурносен појас
 • Гуми – меки EVA 
 • Лесен за монтажа
 • Погоден за деца од 1 до 8 годишна возраст.
 • Амортизери на сите 4 тркала
 • Димензии на автомобилот: 106cm * 64cm * 52cm
 • Максимална носивост до 40 кг.
 • Достапен во црна боја