Детски автомобил на акумулатор - BMW Z4 (Црвен)

7,990.00 ден 7,990.00

Автомобилот Z4 е изработен од силна и квалитетна пластика во модерен стил. Овој модел е особено омилен кај обожавателите на BMW автомобилите.

Карактеристики:

✅ Можност за далечинско управување со далечински управувач

✅ Способност за слушање музика на MP3

✅ Батерија: 6 V 4,5 Ah

✅ Максимално оптоварување: 40 кг

✅ Максимална брзина: 5 km / h

✅ Светла и звуци

✅ Моќност: 2 x 15 W

✅ Боја: црвена

✅ Димензии: 105 x 62 x 47 cm