-26%

Детска кујна со шпорет и мијалник

1,990.00 ден 1,490.00 ден 1,490.00
Кујна наменета за за најмладите готвачи да ги развиваат своите кулинарски способности уште од најмала возраст. Се работи за мала кујна,којашто не зафаќа многу простор,а на вашето најмило ќе му овозможи доооолго и безгрижно да се забавува приготвувајќи ги највкусните јадења и специјалитети

Во овој комплет спаѓаат 18 елементи кои играта ќе ја направат уште позабавна. Исто така во сетот има и мијалник. Изработен е од пластика и нема потреба од електрична енергија или батерии.