-34%

Детска кујна - Baby Chef

1,490.00 ден 990.00 ден 990.00

Кујна наменета за за најмладите готвачи да ги развиваат своите кулинарски способности уште од најмала возраст. Се работи за мала кујна, којашто не зафаќа многу простор, а на вашето најмило ќе му овозможи долго и безгрижно да се забавува приготвувајќи ги највкусните јадења и специјалитети.

Во овој комплет спаѓаат садови и елементи кои играта ќе ја направат уште позабавна. Изработен е од пластика и нема потреба од електрична енергија или батерии.

Димензии: 51 x 31 x 17