-51%

Детска играчка - Sofia The First+гратис музички микрофон

599.00 ден 299.00 ден 299.00

Ви го претставуваме малото девојче Софиа која преку ноќ станува принцеза со венчавката на нејзината мајка за кралот. Софиа е принцеза која има авантуристички дух.

Sofia the First е играчка со звучни ефекти. Со допирање на школката на нејзиното ланче таа почнува да пее. Во комплетот е вклучен и микрофон,кој исто така кога ќе се вклучи започнува да се слуша музика. Прекрасен избор за Вашата мала принцеза.

 Карактеристики:

✅ Изработена е од нетоксичен материјал.

✅ Димензии на Софиа: 28 см