Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детска играчка - Power Racing Pipes

Достапност:Има на залиха

1,290.00 ден 1,690.00 ден 1,290.00

Брзи трки во внатрешноста на цевките, наместо по патеките. Дали Ви звучи забавно?
Составете ја сами формата на патеката од цевки и направете трка со автомобилите во внатрешноста на цевките.
Автомобилите се движат со голема брзина се качуваат по ѕидовите на цевките и и пркосат на гравитацијата.
Автомобилот кој свети се создава одличен светлосен ефект доколку просторијата е темна.

Во комплетот се вклучени:

✔ Светечки автомобил

✔ Далечински управувач (кој работи на АА батерии)

✔ Космички стреб топка

✔ USB кабел за полнење

✔ Упатствo

✔ 4 прави цевки, 8 закривени цевки и 12 конектори за цевките

Димензии на пакувањето: 10x8x41