Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детска играчка - Peppa Pig Dancer

Достапност:Има на залиха

490.00 ден 690.00 ден 490.00

Peppa Pig Dancer e весела, забавна играчка која пее, скока, игра и има светлосни ефекти!

 

 

 

Peppa Pig Dancer има:

 

- Звучни ефекти

 

 

- Движечки способности

 

 

- Светечки ефекти

 

 

- Димензии: 20 cm.

 

- Изработена е од нетоксична пластика наменета за деца.