Детска играчка - микробранова печка

890.00 ден 890.00

Оваа играчка ќе го забавува со часови вашето дете кое со задоволство ќе подготвува различни вкусни јадења за неговите другарчиња. Играчката содржи копче за отворање на печката и копче за почеток на операцијата. Максимално е безбедна за играње и нуди огромна забава.