-61%

Детска играчка - Masha and the Bear

Код на Производот: Детска играчка - Masha and the Bear

Достапност:Нема на залиха

Сетот Мasha and the Bear е направен од безбеден и нетоксичен материјал. Куклата Маша има подвижни раце, нозе и глава. Во сетот е вклучена, гумена Медо играчка и ташна за Маша. Со притискање на копче Маша почнува да пее.

Со овој сет Мasha and the Bear Вашето дете ќе биде пресреќно!

Карактеристики:

 ✅ Димензии на Маша: 35 см.

 ✅ Димензии на Медо: 11 см.