Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детска играчка - Малата Сирена

Достапност:Има на залиха

690.00 ден 990.00 ден 690.00

Малата Сирена живее во морските длабини со нејзиниот татко, морскиот крал, со незината баба и нејзините 5 сестри. Еден ден таа забележува брод на кој патува принц, почнува силна бура и принцот паѓа од бродот. Малата сирена во безсознание го носи принцот на брегот и заедно продолжуваат во водените авантури.

 

 

 

Со притискање на школката од нејзиното ланче Малата Сирена дава 15 звучни ефекти и светлосни ефекти.

 

 

 

Малата Сирена доаѓа во сет со круна, делфин, рибата Немо чешел за нејзината прекрасна црвена коса.

 

 

 

Изработена е од нетоксична пластика.

 

 

 

 

Димензија: 40 cm