Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Детска играчка - Мајсторски сет

Достапност:Има на залиха

1,290.00 ден 1,690.00 ден 1,290.00

Сет Work Shop play set е работилница со алати за мали мајстори.Идеално за креативна игра. Сетот се состои од 37 различни делови. Во сетот се вклучени стандардните чекан, клешти, трион, механичаркси клуч, штрафцигер, итн, а има и реквизити за истите. Оваа играчка е исклучително лесна и за склопување, може дури и детето само да ја склопи (со мала помош). Сетот е спакуван во прекрасно трговско пакување, идеално за импресивен подарок.