-28%

Детска играчка - Frozen кујна сет

1,790.00 ден 1,290.00 ден 1,290.00

Frozen Kitchen сетот е инспириран од Disney цртаниот филм Frozen и омилените ликови Ана и Елса. Девојчињата сакаат да бидат како своите мајки,да спремаат ручек играјќи си со своите другарчиња. Сите кујнски елементи се отвараат и затвараат. Кујната има светлосни и звучни ефекти. Шпоретот се пали. Во сетот се вклучени голема кујна, 15 додатоци за во кујна, како и прекрасната Елса.

Карактеристики:
✅Изработена е од квалитетна и нетоксична пластика.
✅Димензии:45x30