-57%

Детска играчка - Dancing Minion

690.00 ден 299.00 ден 299.00

Dancing Minion e весела, забавна играчка која пее, скока, игра и има светлосни ефекти!

 Dancing Minion има:

✔ Звучни ефекти
✔ Движечки способности
✔ Светлосни ефекти
✔ Димензии: 20 cm.
✔ Изработена е од нетоксична пластика наменета за деца.