Детска играчка - Anna Frozen

690.00 ден 399.00 ден 399.00

Ана е бестрашен оптимист кој тргнува на епско патување, здружувајќи се со суровиот планински човек Кристофер и неговиот ирвас Свен за да ја пронајде својата сестра Елса и да го спаси царството на Арендел кое е заробено во вечна зима. Ана во своето патување се соочува со големи студови слични како на Еверес и заедно со снешкото Олаф и Кристофер се борат за да го спасат кралството.

Нека Вашите најмили уживаат во своите авантури од Frozen играјќи се со куклата Ана кој има и звучни ефекти.

Карактеристики:

✅ Изработена е од  - мек префинет нетоксичен гумен матетријал.

✅Звучни ефекти

✅ Димензии на куклата: 36 цм.