-54%

Депилатор brOwn

1,490.00 ден 690.00 ден 690.00

Уживајте во долготрајната мазност со овој депилатор. Нежно ги отстранува влакната, кратко и до 0.3 од коренот без влечење на кожата. Заоблената форма совршено се вклопува во вашата рака и со тоа ви дозволува удобно ракување и отстранување на влакната и кај најнежните делови. Во сет со овој депилатор има четкичка за екстра хигиена и полесно чистење.