Cyclist Up - LED појас

Код на Производот: 7737

Достапност:Има на залиха

599 ден 599

Без разлика дали идете на џогиниг или возите велосипед, овој појас е потребен за секој авантурист. Во секое време од денот и во секакви временските услови можете да бидете сигурни дека другите учесници на спортските патеки или возачите во сообраќајот ќе можат да Ве видат, а со тоа да се избегнат безброј несакани и непредвидливи ситуации.

Заштитете се себе си и другите со тоа што ќе можете мирно и безбедно да се движите по секакви патеки без грижа на совест и без страв.

Оставете ја грижата на страна и препуштете се на нови авантури!