Cry Babies - Бебе што плаче

Код на Производот: crybabies

Достапност:Нема на залиха

3,290 ден 999 ден 999

Cry Babies – плачливите кукли достапни и кај нас. Иненадете го Вашето дете со прекрасните Cry Baby играчките. Сите мали обожаватели ќе бидат воодушевени од слатките мали кукли кои плачат и сите додатоци кои се вклучени во понудата. Целата серија на Cry Babies е составена од 12 куклички со изненадување!

Откријте го плачливиот свет на Cry Babies и запознајте ги т.н плачливи кукли.

Ајде заедно да си играме во магичниот свет на Cry Babies. Cry Babies имаат свое шише кое се полни со вода. Дадете му на вашето бебе да се напие од шишето со вода. Потоа притиснете го на главчето и погледнете да видите како од очите ќе и потечат солзи. Cry Baby ќе почне да плаче.

 За да престане да плаче дајте му ја цуцлата која е вклучена во комплетот. Вашие најмили ќе се грижат за оваа супер забавна играчка како да е вистинско бебе.

Cry Babies бебињата се посебни по тоа што плачат, односно испуштаат солзи кои им се тркалаат по прекрасното и слатко лице. Кога ќе го “нахраните “ бебето со доволно водичка притиснете го по плавата и тоа ќе почне да плаче. Кога бебето ќе почне да плаче тогаш малите девојчиња се загрижени дека бебето нешто го боли и почнуваат да се грижат за бебето. Најпрво му а даваат цуцлата а потоа го лулат, си играт со него за бебето да престане да плаче.

Бојата на облеката и бојата на косата на бебето е достапна во неколку различни варијанти, а се испраќаат по случаен избор.

 

Димензии на пакувањето : 13cm * 11 cm *11cm