-22%

JACQUES LEMANS 1-1929E LONDON

8,290.00 ден 6,490.00 ден 6,490.00
Самото тоа што Kevin Costner е заштитно лице на Jacques Lemans, доволно говори за префинетоста и луксузот на овие часовници. Одличниот дизајн и пристапните цени се дополнителна причина да го одберете овој бренд.