Бренд: Edifice

Код на Производот: EQB-500L-1A

Достапност:Има на залиха

10,990.00 ден 20,990.00 ден 10,990.00
Спектарот на Edifice креира баланс помеѓу стилот и корисноста. Тоа е бренд што зрачи со енергија, а истовремено поседува и одреден степен на елеганција.