Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Cooler Notebook Omega Sub Zero

Достапност:Има на залиха

1,200.00 ден 1,200.00
Cooler Notebook Omega Sub Zero up to 17/16cm fan/2 USB/Black