Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Chillow - подлога за мирен сон

Достапност:Има на залиха

300.00 ден 300.00

Зарем има поубаво чувтво,особено во летниот период,кога ќе легнете врз ладна перница?

Нема потреба повеќе по сто пати да ја вртите перницата барајќи ја ладната страна,затоа што ви ја претставуваме Chillow - подлогата која ќе ја држи температурата на перницата секогаш на пониска температура од собата во која спиете. Конечно ќе престанат несониците,ќе заштедите на употреба на клима уредот,ќе престанат препотувањата во текот на ноќта и ќе исчезнат главоболките. Конечно ќе спиете мирно. Лесно е пренослива и одговара на било која перница.

Димензии: Ширина 53cm; Должина: 29.5cm; Висина: 1.5cm;