Четка за пеглање на коса - Fast Hair Straightener

Код на Производот: Fast Hair Straightener

Достапност:Има на залиха

690 ден 399 ден 399

Пеглејте ја косата додека ја чешлате со неверојатната четка за пеглање на коса Fast Hair Straightener !!

Овој производ е 3 во 1 комбинација од керамичка пегла за коса + четка за коса + масажер

Може да се користи и на сува и мокра коса.

Ја подигнува косата од коренот и што е најбитно од се не ја оштетува косата.

Направен е за постигнување на завидливи резултати за помалку од 2 минути. Само за неколку секунди ќе ви ја направи косата како што сакате и плус масажа на вашата глава.

Заштита од пожар и изгореници: Специјална технологија за заштита од изгореници ја задржува топлината каде што треба да биде и не дозволува да ја изгори вашата коса или вашата рака! Новата Anion технологија го отстранува статичкиот електрицитет од вашата коса и во комбинација со воздухот се создава влага и на тој начин ја храни вашата коса.

LED дисплеј и копчиња со кои се контролира.

Постигнува температура до 230 степени за помалку од 2 минути.

Работи на јачина од 100 - 230V.

Работи на струја. Има 360 степени ротирачки кабел.