CERUTTI 1881 CRB042SN04TN LUCCA

11,790.00 ден 11,790.00
Cerruti е синоним за висока мода и врвна изработка на светско ниво. Како еден од најпрестижните брендови во модната индустрија, Cerruti 1881 постојано изненадува со својата префинетост и дизајн.