CERUTTI 1881 CRA152SUS04BK MONTEROSSO

16,690.00 ден 16,690.00
Cerruti е синоним за висока мода и врвна изработка на светско ниво. Како еден од најпрестижните брендови во модната индустрија, Cerruti 1881 постојано изненадува со својата префинетост и дизајн.