Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO STB-S110H-1B2

Достапност:Има на залиха

3,590.00 ден 3,590.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.