Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO STB-1000-4E

Достапност:Има на залиха

7,490.00 ден 7,490.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.