Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO MTP-1374L-7A

Достапност:Има на залиха

4,190.00 ден 4,190.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.