Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO MTP-1314SG-1A

Достапност:Има на залиха

3,990.00 ден 3,990.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.