Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO MTP-1314D-7A

Достапност:Има на залиха

3,390.00 ден 3,390.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.