Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-E140G-9A

Достапност:Има на залиха

6,990.00 ден 6,990.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.