Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-E140D-7A

Достапност:Има на залиха

5,190.00 ден 5,190.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.