Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-E117G-2A

Достапност:Има на залиха

6,490.00 ден 6,490.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.