Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-2089RG-7A

Достапност:Има на залиха

6,590.00 ден 6,590.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.