Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-2085RG-1A

Достапност:Има на залиха

5,790.00 ден 5,790.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.