Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-2085D-7A

Достапност:Има на залиха

4,790.00 ден 4,790.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.