Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-1359D-7A

Достапност:Има на залиха

4,490.00 ден 4,490.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.