Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO LTP-1314D-2A

Достапност:Има на залиха

2,990.00 ден 2,990.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.