Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO B650WC-5A

Достапност:Има на залиха

2,490.00 ден 2,490.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.