Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO B650WC-5A

Достапност:Има на залиха

4,290.00 ден 4,290.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.