Бренд: Casio

Код на Производот: CASIO AE-3000W-9A

Достапност:Има на залиха

3,290.00 ден 3,290.00
Casio Collection е дел од мултибренд стратегијата на Casio што ги опфаќа основните модели наменети за широк спектар на потрошувачи.