Cartier LA PANTHERE парфем за жени

4,020.00 ден - 7,170.00 ден
4,020.00 ден 4,020.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: гарденија, кетонски мошус, дабов мов Споредни мирисни ноти: овошен микс кој содржи јагоди, сушено овошје, јаболка и кајсија Лансиран во 2014 год.